Recepty od vyšívaček Just another Klub křížkového vyšívání weblog

10 ledna, 2011

Zjednodušená svíčková v papiňáku – jana3

Filed under: Hovězí — Štítky: — bluemar @ 12:35 pm

Postup přípravy:

Já jsem dříve dělala svíčkovou s naloženým a prošpikovaným hovězím, ale protože to musí být naložené tak 2-3 dny, tak si to teď zjednodušuji halali zeleninou a sekanou, kterou dám do omáčky jenom ohřát. Jinak zeleninu dlouho restuji (musí se zcedit z té sklenice a také jí proplachuji vodou, aby neměla takovou kyselou dochu’t z té sklenice), potom přidám 2 lžíce cukru, ještě chvíli restuji, přidám vodu, citr. kůru, cca 6 nového koření, cca 2 bobk. listy, velice málo tymiánu. Potom v hrnku rozmíchám hl. mouku, dám do omáčky, povařím, schladím, procedím, vyndám tvrdé koření a rozmixuji. Potom přidám šlehačku a maso. Dochutím solí, cukrem a příp. octem.

Žádné komentáře »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress