Recepty od vyšívaček Just another Klub křížkového vyšívání weblog

10 ledna, 2011

Ananasová kotleta bez kosti (z Maďarské kuchařky) – delfin_x

Filed under: Vepřové — Štítky: — bluemar @ 6:58 pm

Ingredience:
8 plátků vepřové kotlety
80g másla
nakrájený ananas kompotovaný
špetka soli
špetka mletého pepře

Postup přípravy:

plátky kotlet naklepeme, osolíme, opepříme a na másle prudce osmahneme z obou stran. Pak kotlety vyjmeme a ve výpeku opečeme z obou stran kousky ananasu (musí se otočit vidličkou). Na talíř dáme kotletku, poklademe na ní kousky opečeného ananasu a podáváme s rýží uvařenou spolu s hrstí rozinek 😉 Dobrou chuť.

delfin_x: Já do všeho už používám kde je třeba jenom pepř Kotányi. Takový ty trojbarevný kuličky. Ten normální mletej pepř je na mě děsně ostrej.

Žádné komentáře »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress