Ingredience:
600 g vepřových jater
3 lžíce oleje
3 lžíce červeného (já zkoušela s bílým) vína
worcesterská omáčka
sójová omáčka
chilli koření
2 pórky
1/2 menší skleničky kečupu (já dávám domácí)
mletý pepř
sůl
Postup přípravy:
vepřová játra nakrájíme na nudličky a opečeme na oleji. Podlijeme vínem, dolijeme vodou, aby játra byla ponořená, přidáme podle chuti worcesterskou a sójovou omáčku a koření. Chvíli dusíme (já jsem vařila v papiňáku), pak vmícháme nakrájený pórek na kolečka, přidáme kečup a dodusíme doměkka. Nakonec po uvaření osolíme a opepříme. Na talíř dáme uvařenou rýži a doprostřed na rýži dáme játrovou směs. Může se podávat jenom s chlebem.