Recepty od vyšívaček Just another Klub křížkového vyšívání weblog

7 dubna, 2011

Dietní knedlík – Tanja1

Filed under: Přílohy — bluemar @ 9:51 am

Ingredience:
houska
sůl
vejce
tuk nebo olej
petrželka
mléko
hladká mouka

Postup přípravy:
Nakrajenou housku, das sul,vejce, rozpusteny rostlinny tuk nebo olej, kdyz mas tak nakrajenou zelenou petrzelku a horke mleko vsechno zamíchas a nechas stat/jak dlouho chces/ .
Pred obedem, asi tak 20 min. prisypes hladkou mouku a tvoris knedlikove koule.
Vodu privedes k varu, stahnes a vhodis knedliky na 12 – 15 min.
Vodu udrzuj pod bodem varu, knedliky pak nemas oslizle.
To je cele kouzlo.Spravny Semmelknedl /houskovy knedlik/ma drzet pohromade a ma byt takovy mazlavy.

Žádné komentáře »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress